Logo Rebus Profil

Om oss

Med en opprinnelse tilbake til 1990, har Rebus Profil AS etablert seg som en ledende leverandør av profil- og markedsføringsmaterialer, lokalisert i Enebakk kommune, med lett tilgjengelige showroom i Oslo og omegn.
 
Sammen med våre partnere, strekker vårt tilbud seg fra eksklusive tekstiler til skreddersydde «give aways», grafisk produksjon, bildekor, og skreddersydde events. Vi er dedikert til å tilby fleksible løsninger og eksepsjonell service for å oppfylle hver eneste kundes unike behov.
PRODUSENTER

Våre produsenter er firmaer vi føler oss trygge på – som leverer kvalitetsprodukter vi kan stå inne for.

Vår Kina-kontakt

Vår Kina-kontakt i Yangshou ca. 20 mil fra Shanghai.

Staben der finner frem til riktig fabrikk for den enkelte produksjon, samt kontrollerer produksjonen. De sørger for at vi kun engasjerer fabrikker som ikke har barnearbeid, og holder den standard som vestlige land forventer når det gjelder menneskerettigheter.

Previous slide
Next slide
SAMARBEIDSPARTNERE

Med opprinnelse fra 1990, har Rebus Profil bygget opp en rik historie med spesialisering på profilartikler. Sammen med våre partnere tilbyr vi skreddersydde og kreative løsninger for å møte din bedrifts unike behov innen markedsføring og kommunikasjon.

Klikk på logoene og les mer om våre partnere.

Vårt fokus er firmaevent. Vår styrke er å produsere kreative idèer til ethvert arrangement!

Loqfield tilbyr helhetlige digitale løsninger, fra konseptutvikling til lansering, med spisskompetanse på nettsider og nettportaler som engasjerer.

HG Media er den naturlige leverandøren av design, digitaltrykk, trykk, ferdiggjøring, trykk med spesialeffekter, foliepreg og annen grafisk virksomhet