Arbeidsklær som holder dine ansatte tørre, varme og sikre på arbeidsplassen

Arbeidsklær som holder dine ansatte tørre, varme og sikre på arbeidsplassen

Arbeidsklær som holder dine ansatte tørre, varme og sikre på arbeidsplassen

Godt arbeidstøy øker både trivsel og stolthet – med eller uten firmalogo. Rebus Profil tilbyr tøy fra flere av de fremste leverandørene på markedet – bl.a Jobman, Top Swede og Helly Hansen WorkWear. Dette er merker som representerer det ypperste av kvalitet, komfort og passform.

VÅRE ANBEFALINGER

TOP SWEDE –  VARSELJAKKE | NYHET! Populær kiltforet vendbar varseljakke med hel glidelås. Sterkt vannavstøtende. Ytterstoff i stretch materiale. Perfekt for både arbeid og fritid. Ut pris 1080,- eks. mva. Se katalog s. 59.

LEATHERMAN – KLOKKE MED REIM Smart klokkereim fra Letaherman med verktøy i hvert ledd! Blant de 29 forskjellige verktøyene finner du flere av de samme funksjonene som på en vanlig Leatherman. Som boksåpner, ulike skrujern, flaskeåpner og kutteverktøy.

JOBMAN – ARBEIDSBUKSE 2313 Arbeidsbukse i polyester/bomull i mange farger. Refleksbise på utsiden av benkanten. Buksens C-størrelser kan forlenges 5 cm i benavslutning.

JOBMAN – HÅNDVERKSBUKSE STRETCH Håndverksbukse i klasse 1 med strechpaneler i form av skrittkile i stretch Cordura, som gir ekstra bevegelsesfrihet.

PRO JOB – FORET VARSELKJELEDRESS Vind- og vanntett kjeledress med mange funksjonelle lommer. Lårlommer og baklommer med klaff og borrelås. Regulerbar midje og mulighet for belte

HELLY HANSEN WORKWEAR – BIFROST WINTER PARKA Parkas som sikrer optimal kroppstemperatur og komfort for lange dager i utfordrende værforhold.

PRODUKTKATALOGER

Våre leverandører har artikler av høy kvalitet, som vi står inne for. Klikk på bildene for å se nærmere på våre leverandørers digitale kataloger.

Rebus Profil HH Workwear 2020

HELLY HANSEN WORKWEAR HELLY HANSEN FOOTWEAR 2020

Rebus Profil Jobman 2020

JOBMAN WORKEAR 2020 NEW WAVE

Rebus Profil Jobman Practical 2020

JOBMAN PRACTICAL 2020 NEW WAVE

Rebus Profil Projob 2020

PROJOB 2020 NEW WAVE

TEXSTAR AB TEXSTAR SS 2020

Rebus Profil Top Swede 2020

TOP SWEDE TOP SWEDE

PRODUKTGRUPPER

SAMARBEIDSPARTNERE

Rebus Profil har over 25 års erfaring med profilartikler, og sammen med våre partnere skreddersyr vi kreative løsninger for deg og din bedrift. Vi kan tilby det meste innen markedsføring og kommunikasjon fra ett samlet miljø.

Klikk på logoene og les mer om våre partnere.

 

Tenk

TENK er et reklame/kommunikasjonsbyrå med kompetanse innen strategi, konsept, kreative løsninger, innhold og spredning.

hg-media-logo

HG Media er den naturlige leverandøren av design, digitaltrykk, trykk, ferdiggjøring, trykk med spesialeffekter, foliepreg og annen grafisk virksomhet

imaker

Imaker as leverer skreddersydde nettløsninger, alt fra enkle websider til større tekniske løsninger.

Festus_logo

Vårt fokus er firmaevent. Vår styrke er å produsere kreative idèer til ethvert arrangement!