En gave er en positiv oppmerksomhet – som gir giveren positiv oppmerksomhet!

En gave er en positiv oppmerksomhet – som gir giveren positiv oppmerksomhet!

En gave er en positiv oppmerksomhet – som gir giveren positiv oppmerksomhet!

Det er positivt og hyggelig å gi gaver – til kunder og medarbeidere. Høytider, sesong eller kick-off er gode anledninger til å profilere virksomheten positivt. Med eller uten logo. Rebus Profil hjelper deg å finne de rette gavene til anledningen. Vi tilbyr produkter fra de fremste leverandørene innen interiør, husholdning, teknologi og fritid – bl.a. Kähler, Stanley, Rosendahl, Kosta Boda og Designfood. Utvalget er omfattende, så kontakt oss gjerne for gode tips.

VÅRE ANBEFALINGER

STANLEY –  MASTER SERIES | NYHET! En helt ny serie fra Stanly med kvalitetstermoser i lekkert, matt sort design. For alle som vil ha det beste av ytelse og holdbarhet. Tåler oppvaskmaskin.

SAGAFORM | NYHETER! Luksuriøs og dekorativ lyslykt med gullfarget base og vakkert glass. Champagneglass i Sagaforms ikoniske Club-design. Levers i en elegant gavepakning – garantert suksess som gave!

BROOKLANDS – BAG, DATAVESKE & TOALETTMAPPE Lekre polstrede vesker med detaljer i kunstskinn og vakkert rutet innerfor. Veskene er både solide og vakre å se på. Kommer i blå og grønn. Se side 15-16 i katalog.

ORREFORS JERNVERK – KNIVSETT 3 PACK Unikt design med mørkt knivblad og lyst trehåndtak. Pakken inneholder en tomatkniv, en japansk kokkekniv og kokkekniv. Dette er kniver som vil holder i mange år! Art.nr. 410869

ROSENDAHL – GRAND CRU TO GO TERMOKOPP Trykknappfunksjon som kan betjenes med en hånd og 360° åpning som gjør det lett å drikke. Termokoppen er designet med noon-slip-grep og er 100% tett. Tåler vask i oppvaskmaskin. Pris pr. stk kr. 135,-  +mva

XOOPAR GEO SET AUDIO – TRÅDLØS HØYTALER & POWERBANK Gavesett med bestselgeren Geo trådløs høytaler og powerbank. Begge har fem ulike LED-lysfarger for å booste din merkevare. Kommer i en fin gaveforpakning.

PRODUKTKATALOGER

Våre leverandører har artikler av høy kvalitet, som vi står inne for. Klikk på bildene for å se nærmere på våre leverandørers digitale kataloger.

Rebus Profil Katalog D-Vice 2020

D-VICE 2020 NEW WAVE

Rebus Profil Magasin profil vår 2020

VÅRENS & SOMMERENS GAVER MAGASIN AB

Rebus Profil Kosta Boda 2020

KOSTA BODA 2020 NEW WAVE

Rebus Profil Merx team 2020

RESTAURANT & KJØKKEN MERX TEAM

Rebus Profil Orrefors 2020

ORREFORS 2020 NEW WAVE

Rebus Profil Sagaform 2020

SAGAFORM SS 2020 NEW WAVE

Rebus Profil Vinga SS 2020

VINGA SS 2020 VINGA OF SWEDEN

Rebus Profil You 2020

HANDELSKOMPANIET YOU BRANDS PRODUKTKATALOG 2020

PRODUKTGRUPPER

SAMARBEIDSPARTNERE

Rebus Profil har over 25 års erfaring med profilartikler, og sammen med våre partnere skreddersyr vi kreative løsninger for deg og din bedrift. Vi kan tilby det meste innen markedsføring og kommunikasjon fra ett samlet miljø.

Klikk på logoene og les mer om våre partnere.

Tenk
hg-media-logo
imaker
Festus_logo

TENK er et reklame/kommunikasjonsbyrå med kompetanse innen strategi, konsept, kreative løsninger, innhold og spredning.

HG Media er den naturlige leverandøren av design, digitaltrykk, trykk, ferdiggjøring, trykk med spesialeffekter, foliepreg og annen grafisk virksomhet

Imaker as leverer skreddersydde nettløsninger, alt fra enkle websider til større tekniske løsninger.

Vårt fokus er firmaevent. Vår styrke er å produsere kreative idèer til ethvert arrangement!