Visste du at tekstiler er en av dine beste profileringsmuligheter?

Visste du at tekstiler er en av dine beste profileringsmuligheter?

Visste du at tekstiler er en av dine beste profileringsmuligheter?

Rebus Profil leverer klær og tekstiler fra de beste leverandørene på markedet – med eller uten firmalogo. Lekkert tøy kan også fungere som gaver til medarbeidere, kunder og andre. Vi har et stort utvalg profilbekledning, inkludert sportstøy og fritidsklær fra kjente merkevarer, – bl.a Craft, James Harvest & Printer og Norlender.

VÅRE ANBEFALINGER

RAINER JACKET – MENS’S & LADIES’ Denne superlette og sporty jakken passer til alle sesonger. Med PrimaLoft® syntetisk isolering er jakken overraskende varm. Jakken har mange lommer og hette i kragen. Kommer i flere flotte farger!

OAKVILLE V-NECK – MEN’S & LADIES’ Klassisk v-genser som passer til alt. Passformen gjør at den er fin som den er, men den gir også en flott look over en skjorte eller tennisskjorte. Laget i myk og lett bomull.

LEISURE FULL ZIP HOOD Komfortabel jakke i vårt myke og funksjonelle Flex materiale. En favoritt blant våre sponsorerte utøvere. Ergonomisk og elastisk passform.

Rebus Profil - tekstiler - Softshell jakke - 3-lags

SOFTSHELL JAKKE FLEXIBLE – LADIES’ Tre-lags softshelljakke som passer for det meste. Tynn og smidig, spesielt utviklet for deg som er mye i bevegelighet. Jakken er både vind- og vannavvisende. Art.nr WJ58. Farger: Hvit, grå, rød, sort, marineblå.

Rebus Profil - tekstiler - Polo t-skjorte

HARVARD STRETCH DELUXE – MENS’S & LADIES’  En moderne vri på den klassiske poloskjorten i en deilig mix av bomull/elastan. Flott passform og flere farger.

Rebus Profil - tekstiler - skjorte - New Wave

PURPLE BOW 40 – MEN’S & LADIES’ En klassisk Oxford-skjorte med flotte detaljer. Passform: Regular, Slim Fit, Woman. Kommer i hvit og blå.

PRODUKTKATALOGER

Våre leverandører har artikler av høy kvalitet, som vi står inne for. Klikk på bildene for å se nærmere på våre leverandørers digitale kataloger.

CLIQUE 201 NEW WAVE

COTTOWEAR 2018 NEW WAVE

CRAFT ON STOCK 2019 NEW WAVE

CUTTER & BUCK SS 2019 NEW WAVE

DAD SS 2018 NEW WAVE

ERNST ALEXIS AB KATALOG OG SKJORTER

GRIZZLY NEW WAVE

HANDELSKOMPANIET YOU BRANDS PRODUKTKATALOG 2018

J. HARVEST & FROST SS 2018 NEW WAVE

JAMES HARVEST & PRINTER 2018 NEW WAVE

MATTERHORN KATALOG 2017/ 2018

NIMBUS NORDIC NIMBUS SPRING 2018

NORDISK HANDELSHUS TRACKER 2018

NORLDENDER AS NORLENDER 2018 COLLECTION

SANDRYDS AB SOUTH WEST 2019

PRODUKTGRUPPER

SAMARBEIDSPARTNERE

Rebus Profil har over 25 års erfaring med profilartikler, og sammen med våre partnere skreddersyr vi kreative løsninger for deg og din bedrift. Vi kan tilby det meste innen markedsføring og kommunikasjon fra ett samlet miljø.

Klikk på logoene og les mer om våre partnere.

Tenk

TENK er et reklame/kommunikasjonsbyrå med kompetanse innen strategi, konsept, kreative løsninger, innhold og spredning.

hg-media-logo

HG Media er den naturlige leverandøren av design, digitaltrykk, trykk, ferdiggjøring, trykk med spesialeffekter, foliepreg og annen grafisk virksomhet

imaker

Imaker as leverer skreddersydde nettløsninger, alt fra enkle websider til større tekniske løsninger.

Festus_logo

Vårt fokus er firmaevent. Vår styrke er å produsere kreative idèer til ethvert arrangement!